• Посилання скопійовано

Власники персоналізованих касових апаратів не подають звітність на папері

Після персоналізації РРО контрольно-звітна інформація про використання РРО передається в електронній формі, й надалі подавати звітність за формою №ЗВР-1 на паперових носіях не потрібно

Власники персоналізованих касових апаратів не подають звітність на папері

Міндоходів повідомлено, що після персоналізації РРО контрольно-звітна інформація про використання РРО передається органам доходів і зборів в електронній формі, й надалі подавати звітність за формою № ЗВР-1 на паперових носіях не потрібно. У разі подання звітності про застосування РРО, який уже персоналізовано в системі, суб'єкту господарювання необхідно письмово повідомити про це відповідний орган Міндоходів з метою подальшого занесення до баз даних коректної інформації про виручку РРО без виникнення дублювання інформації.

Крім того, у разі застосування фізичною особою-підприємцем - платником єдиного  податку при проведенні готівкових розрахунків власних РРО вона зобов'язана забезпечити можливість здійснення утримувачами електронних платіжних засобів розрахунків за продані товари з використанням електронних платіжних засобів, якщо згідно з чинним законодавством не звільняється від обов'язкового приймання електронних платіжних засобів.

Джерело: ДФС у Кіровоградській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»