• Посилання скопійовано

Встановлення РРО звільняє від перевірок

Якщо до 30 червня 2015 року платники єдиного податку 2 та 3 груп почнуть застосовувати зареєстровані РРО, то до 1 січня 2017 року будуть звільнені від перевірок дотримання порядку їх застосування

Встановлення РРО звільняє від перевірок

Якщо до 30 червня 2015 року платники єдиного податку другої та третьої груп (фізичні особи – підприємці), окрім платників, які здійснюють продаж товарів на ринках та через засоби пересувної мережі, почнуть застосовувати  у власній господарській діяльності зареєстровані, опломбовані та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій, то до 1 січня 2017 року будуть звільнені від перевірок дотримання порядку застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Таке звільнення від перевірок передбачено п.28 підрозділу 10 розділу XX Податкового кодексу України.

Джерело: ДФС у Тернопільській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»