• Посилання скопійовано

Єдинникам не варто розраховувати на міжнародну допомогу в покритті витрат на РРО

ДФСУ розглянула питання щодо пропозицій із залучення коштів міжнародної технічної допомоги на покриття вартості РРО для єдинників II і III груп

Єдинникам не варто розраховувати на міжнародну допомогу в покритті витрат на РРО

Так, ссылаясь на постановление Кабмина от 15.02.2002 г. № 153, налоговики отметили, что ГФСУ может быть бенефициаром и/или реципиентом МТП и, соответственно, внедрять проекты (программы), быть заинтересованной в результатах выполнения проектов (программ) и непосредственно получать международную техническую помощь согласно проекту (программе).

Из этого специалисты фискального ведомства делают вывод, что распределение МТП возможно исключительно между подчиненными структурными подразделениями и территориальными органами ГФС, что делает невозможным передачу МТП субъектам, которые ей не принадлежат.

Письмо ГФСУ от 07.05.2015 г. № 1182/2/99-99-12-03-01-10.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»