• Посилання скопійовано

Як визначається кількість порушень у сфері застосування РРО

ДПІ у Голосіївському районі надала роз'яснення щодо застосування відповідальності за порушення у сфері РРО та обігу готівки, зокрема, яким чином визначається кількість таких порушень

Як визначається кількість порушень у сфері застосування РРО

ДПІ у Голосіївському районі зазначила, що оскільки продаж товару без застосування РРО не є триваючим порушенням, а невидача касового чеку під час кожного продажу товару визнається окремим порушенням, то наступне незастосування РРО при продажу товарів (наданні послуг) є окремим порушенням. Тобто наступне незастосування РРО чи невидача чеку при продажу товару буде вважатись повторним порушенням.

Тож у разі виявлення під час перевірки суб’єкта господарювання належно підтверджених фактів неодноразових порушень вимог щодо застосування РРО до суб’єкта господарювання застосовуються фінансові санкції:

·  за порушення, вчинене вперше, — 1 грн;

·  за кожне наступне вчинене порушення — 100% вартості проданих з порушеннями,     встановленими цим підпунктом, товарів (послуг).

Джерело: ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»