• Посилання скопійовано

За неповідомлення про несправність РРО відповідальності не буде

Протягом якого терміну госпсуб'єкту слід повідомити контролюючий орган про несправність РРО та яка передбачена відповідальність у разі не повідомлення? Роз'яснюють податківці

За неповідомлення про несправність РРО відповідальності не буде

Податківці в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 109.06) нагадали, що госпсуб’єкти зобов’язані у разі виявлення несправностей РРО повідомити про це письмово або засобами електронного зв’язку в довільній формі :

  • центр сервісного обслуговування - протягом робочого дня, в якому виявлено несправності чи пошкодження;
  •  контролюючий орган, у якому суб’єкт господарювання зареєстрований платником податків - протягом двох робочих днів після дня виявлення несправностей чи пошкодження.

Проте Законом про РРО не передбачено відповідальності до госпсуб`єкта у разі не повідомлення контролюючого органу про виявлення несправностей РРО, а також пошкодження засобів контролю.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»