• Посилання скопійовано

Процес включення до Єдиного держреєстру офіційно продовжено

Юрособи і фізособи-підприємці, створені до 1 липня 2004 року, відомості про яких не включені до Єдиного держреєстру, зобов'язані зареєструватися в цьому реєстрі

Процес включення до Єдиного держреєстру  офіційно продовжено

Згідно зі змінами, внесеними Законом від 25.03.2014 №1155-VII, усі діючі юридичні особи та фізичні особи - підприємці, створені та зареєстровані до 1 липня 2004 року, відомості про яких не включені до Єдиного державного реєстру, зобов'язані подати держреєстратору відповідно до ст. 19 Закону «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців» від 15.05.2003 р. № 755-IV реєстраційну картку для включення відомостей про них до Єдиного державного реєстру.

Держреєстратор після отримання від юросіб та фізосіб - підприємців реєстраційної картки зобов'язаний включити відомості про них до Єдиного державного реєстру та видати їм виписку.

Закон набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування (готується до друку в "ОВУ" від 11.04.2014 р. №28).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»