• Посилання скопійовано

Оновлено порядок надання відомостей з реєстру підприємців

Міністерство юстиції внесло зміни до Порядку надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців

Оновлено порядок надання відомостей з реєстру підприємців

Міністерство юстиції наказом від 18.07.2014 р. № 1158/5 вніс зміни до Порядку надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

Зокрема, відповідно до змін, запис про перебування юридичної особи в процесі припинення або про припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця - у разі коли юридична особа знаходиться у процесі припинення або підприємницьку діяльність фізичної особи - підприємця припинено.

Також відомості з Єдиного реєстру, отримані безоплатно з офіційного веб-сайту розпорядника ЄДР, можна буде копіювати та роздруковувати.

Наказ розроблено з метою приведення нормативно-правових актів Міністерства юстиції у відповідність до Закону України від 15 квітня 2014 року № 1206-VII та Закону України від 13 травня 2014 року № 1258-VII щодо спрощення процедури держреєстрації припинення підприємницької діяльності фізосіб - підприємців за заявницьким принципом.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»