• Посилання скопійовано

Мінекономрозвитку пропонує реєструвати суб'єкти господарювання протягом 1 дня

Мінекономрозвитку оприлюднило проекти Законів, які поліпшують умови ведення бізнесу

Мінекономрозвитку пропонує реєструвати суб'єкти господарювання протягом 1 дня

Із метою відновлення довіри з боку інвесторів і заохочення інвестицій Мінекономрозвитку розробило ряд законопроектів, якими запропоновано скоротити строк реєстрації суб’єктів господарювання, а також платників податку на додану вартість.

На сьогодні державна реєстрація суб’єкта господарювання здійснюється за 5 робочих днів, проте запропоновані Мінекономрозвитку зміни до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» уможливлять скорочення цього процесу до 1 дня.

Також запропоновано зміни, які дозволять спростити та прискорити процес відкриття бізнесу шляхом скорочення строків реєстрації платників податку на додану вартість. Окрім того, планується скорочення строків і об’єднання процедур відкриття рахунку в банку і сповіщення податкових органів про відкриття рахунку.

Із зазначеними законопроектами можна ознайомитися тут:

На підставі: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»