• Посилання скопійовано

Бізнес в Україні - 2015

Пропонуємо Вашій увазі публікацію, в якій описано умови ведення бізнесу в Україні і охоплено найбільш поширені форми суб’єктів господарської діяльності та податкові аспекти роботи таких суб’єктів

Бізнес в Україні - 2015

Компанія BDO Україна оприлюднила публікацію, яка описує умови ведення бізнесу в Україні і охоплює найбільш поширені форми суб’єктів господарської діяльності та податкові аспекти роботи таких суб’єктів.

Мета цієї публікації - надати основну інформацію про заснування та ведення бізнесу в Україні. Дана публікація буде цікава тим, хто збирається розпочати свій бізнес в Україні у формі юридичної особи, представництва іноземної компанії чи дочірнього підприємства іноземної компанії.

Також розглядаються особливості оподаткування в Україні іноземців, які планують тут постійно проживати і працювати.

Для платників податків ця публікація представляє особливу цінність завдяки детальній інформації про податки, що мають до них безпосереднє відношення. 

Переглянути публікацію >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»