• Посилання скопійовано

ДФС скоротила термін взяття на облік платників податків до 24 годин

Взяття на облік платників здійснюватиметься на підставі відомостей із Єдиного державного реєстру у день їх надходження

ДФС скоротила термін взяття на облік платників податків до 24 годин

На сьогодні в частині взяття на облік платників органами ДФС реалізовано положення законодавства щодо започаткування бізнесу протягом 24 годин.

Про це повідомила прес-служба ДФСУ на офіційному веб-порталі.

Зазначено, що взяття на облік платників органами ДФС здійснюється на підставі відомостей із Єдиного державного реєстру у день їх надходження.

На кожне повідомлення із ЄДР у день надходження формуються дані про взяття на облік платника податків та платника єдиного внеску, які включаються до реєстру. Такі дані можна отримати через он-лайн сервіс отримання відомостей з ЄДР на сайті usr.minjust.gov.ua. Їх можна переглянути у режимі «Безкоштовний запит».

Водночас на офіційному веб-сайті ДФС sfs.gov.ua щоденно оприлюднюються дані про взяття на облік платників податків та платників єдиного внеску із зазначенням його класу професійного ризику виробництва.

Дана інформація доступна через банери «Дані про взяття на облік платників податків» та «Реєстр страхувальників».

Довідково: За вересень 2015 року із ЄДР надійшло та опрацьовано ДФС 21,3 тис. відомостей щодо новостворених юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

Новини на тему:

 - Реєстрацію підприємницької діяльності можна буде оформити за добу

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»