• Посилання скопійовано

Оподаткування інвестиційної діяльності вдосконалено - опубліковано закон

Опубліковано Закон про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення оподаткування інвестиційної діяльності

Оподаткування інвестиційної діяльності вдосконалено - опубліковано закон

Нагадуємо, що 6 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав закон України №1690-VII "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення оподаткування інвестиційної діяльності" (детальніше >>>). 

Законом, зокрема, запроваджено можливість покладення прав та обов’язків щодо сплати ПДВ за багатосторонньою угодою про розподіл продукції на кожного інвестора та/або на оператора у порядку, визначеному угодою.  

Крім цього, уточнено визначення поняття "інвестор (оператор)".

Закон опубліковано у газеті "Голос України" від 07.11.2014 р. №215, а отже набрав чинності 8 листопада, за винятком окремих положень, які набирають чинності з 1 січня 2015 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»