• Посилання скопійовано

Новий Трудовий кодекс розглянуть у Раді в першому кварталі наступного року

Проект нового Трудового кодексу зареєструють у Раді в першому кварталі 2015 року, повідомляє міністр Розенко

Новий Трудовий кодекс розглянуть у Раді в першому кварталі наступного року

Новый Трудовой кодекс Украины могут зарегистрировать в Верховной Раде уже в первом квартале 2015 года, убежден министр социальной политики Павел Розенко.

"Проект нового Трудового кодекса вывешен на нашем сайте Министерства социальной политики, и мы собираем сейчас предложения от всех сторон социального партнерства, в первую очередь от работников и работодателей", — сказал он журналистам, покидая заседание правительства.

"До конца месяца мы ожидаем свести эти предложения, еще раз вернуться к этому вопросу, и у меня есть большая надежда, чтобы уже в начале следующего года, по крайней мере, в первом квартале этот кодекс был в Верховной Раде Украины", — добавил П.Розенко.

Джерело: Діло

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»