• Посилання скопійовано

Новий Трудовий кодекс має бути готовий у лютому

Кінцевий варіант нового Трудового кодексу України планується підготувати до лютого 2015 року. Про це розповів Міністр соціальної політики Павло Розенко

Новий Трудовий кодекс має бути готовий у лютому

«Трудового кодексу ще немає. Є безумовна база, від якої ми можемо відштовхнутися. Є база – трудовий кодекс, який був внесений і вже пройшов перше читання. Там є багато позицій, які мене не влаштовують», – сказав він.

Зокрема, Павло Розенко наголосив на тому, що це не означає, що документ, який раніше пройшов перше читання, потрапить у теперішньому вигляді до Верховної Ради. Тому, за словами Міністра, зараз відбувається робота над конкретними пунктами кодексу.

«Я маю таку амбітну мету – щоб у лютому ми вже мали кінцевий документ і внесли його на розгляд Верховної Ради», – заявив Павло Розенко.

Стосовно принципових пунктів документу, Міністр зазначив, що хоче відкрити ринок праці України для іноземних інвесторів, однак зберегти при цьому права працівників.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»