• Посилання скопійовано

Умови прийому до вузів вдосконалено

Рада ухвалила Закон, яким удосконалено прийом на навчання та розміщення державного замовлення

Умови прийому до вузів вдосконалено

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення зміни до Закону України "Про вищу освіту" (щодо удосконалення прийому на навчання та розміщення державного замовлення)».

Законом шляхом внесення відповідних змін до Закону «Про вищу освіту» розширено перелік умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів, передбачено за відповідних умов змогу повторно безоплатно здобувати вищу освіту громадянами України, а також удосконалено механізм розміщення державного замовлення.

Закон розроблено з метою гарантування доступності вищої освіти, можливості її безоплатного отримання, уніфікації та удосконалення окремих норм Закону, що забезпечить усунення перешкод в проведенні вступної кампанії.

 

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»