• Посилання скопійовано

Мінсоцполітики проти закону про субсидії в теперішній редакції

Прийнятий парламентом закон обмежує права людей на субсидії, - вважає міністр Петро Розенко

Якщо депутати не внесуть зміни до прийнятого закону про субсидії (реєстр. №2676), Міністерство соціальної політики звертатиметься до Президента України з пропозицією накласти на нього вето. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив Міністр соціальної політики Павло Розенко.

«Законопроект приймався без консультацій із фахівцями, без консультацій із Міністерством, незважаючи на думку експертів, і вийшло, що ніби депутати хотіли зробити благо, але ті формулювання, які є в законі, фактично припиняють нарахування субсидій пенсіонерам, інвалідам та членам їх родин», - сказав Павло Розенко в ефірі телеканалу «112 Україна».

«У народних депутатів є шанс самим виправити цей законопроект. А якщо ні, то Міністерство соціальної політики буде просити Президента накласти на нього вето, адже цей закон суттєво обмежує права людей на отримання субсидій», - наголосив Павло Розенко.

Міністр соціальної політики також зауважив, що «на цей законопроект є висновок науково-експертного управління ВР України, яке навіть не рекомендувало його до прийняття у першому читанні».

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»