• Посилання скопійовано

При нарахуванні субсидій зарплату учасників АТО не враховуватимуть: підписано Закон

Глава держави затвердив зміни до Закону про житлово-комунальні послуги в частині соціального захисту учасників АТО

При нарахуванні субсидій зарплату учасників АТО не враховуватимуть: підписано Закон

Президент підписав Закон № 615-VІІІ «Про внесення змін до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» щодо належного соціально-економічного захисту учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей».

Законом, який Верховна Рада приняла 15 липня, передбачено, що при нарахуванні субсидії на оплату житлово-комунальних послуг споживачу та/або членам його сім'ї, які приймають безпосередню участь у антитерористичній операції та звернулись за призначенням житлової субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, до сукупного доходу не враховується отримане ними у період їх безпосередньої участі у проведенні АТО грошове забезпечення та інші виплати і види соціальної допомоги, що здійснюються працівникам правоохоронних органів, військовослужбовцям та працівникам в утворених відповідно до законів України військових формуваннях.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, та вводиться в дію через два місяці з дня набрання ним чинності.

Джерело: Прес-служба Президента України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»