• Посилання скопійовано

Рада планує відкрити доступ до інформації щодо встановлення тарифів

Верховна Рада прийняла за основу законопроект про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення

Рада планує відкрити доступ до інформації щодо встановлення тарифів

Законопроектом №2505а пропонується визначити особливості доступу споживачів до інформації щодо встановлення цін/тарифів, заходів з енергозбереження, підготовки та реалізації інвестиційних програм у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення.

Документом, зокрема, пропонується визначити види інформації, доступ до якої забезпечується споживачам у зазначених сферах, вимоги до такої інформації, порядок забезпечення державними органами та органами місцевого самоврядування, а також суб’єктами господарювання доступу споживачів до інформації тощо.

Законопроект розроблено з метою імплементації Директиви 2006/32/ЄС Європейського Парламенту і Ради про ефективність кінцевого використання енергії та енергетичні послуги, а також про скасування Директиви Ради 93/76/ЄЕС.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»