• Посилання скопійовано

Ліцензування незначних архітектурних робіт пропонують скасувати

Комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики рекомендував Верховній Раді прийняти в цілому проект закону, яким, зокрема, пропонується скасувати ліцензування господарської діяльності, пов’язаної зі створенням нескладних об’єктів архітектури

Законопроектом про внесення змін до законів «Про архітектурну діяльність» та «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» (щодо ліцензування господарської діяльності в будівництві) №10131 пропонується вдосконалити державне регулювання у сфері містобудування.
Як повідомили у секретаріаті Комітету, до другого читання до законопроекту надійшло 12 пропозицій, з яких 9 враховано повністю або редакційно.
Зокрема, проектом пропонується встановити, що ліцензуванню у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, підлягатиме «господарська діяльність, пов’язана із розробленням містобудівної документації, а також вишукувальними роботами, проектуванням та будівництвом об’єктів IV і V категорій складності».

Джерело: Закон&Бізнес

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»