• Посилання скопійовано

Укрдержреєстр розглянув питання про оформлення новозбудованої нерухомості

Лист Укрдержреєстру від 22.05.2012 р. №99-06-14-12

Укрдержреєстр у листі від 22.05.2012 р. №99-06-14-12 зазначив, що декларація про готовність об'єкта до експлуатації, зареєстрована в установленому порядку Держархбудінспекцією (щодо об'єктів I — III категорії складності), та виданий на підставі акта готовності об'єкта до експлуатації сертифікат (щодо об'єктів IV і V категорії складності), з метою тимчасового положення про порядок держреєстрації права власності та інших речових прав на нерухоме майно, є документами, що підтверджують відповідність закінченого будівництвом об'єкта до проектної документації, державних будівельних норм, стандартів і правил.
Згадані документи повинні подаватися для оформлення права власності з видачею свідоцтва про право власності на новозбудовані, реконструйовані об'єкти нерухомого майна.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»