• Посилання скопійовано

Рада схвалила скорочення переліку дозвільних документів

Зокрема, пропонується встановити можливість здійснення госпдіяльності на підставі подання декларації без отримання документа дозвільного характеру

Рада схвалила скорочення переліку дозвільних документів

Сегодня Верховная Рада Украины 271 голосом одобрила во втором чтении Закон относительно сокращения количества документов разрешительного характера (№ 2436а), поданный в ВР В.Януковичем в 2013 г.

Документ предусматривает отмену значительной части разрешений, в частности, в сфере обращения с отходами и агрохимикатами, хранения зерна, использования водных ресурсов, ввоза радиоэлектронных средств общего пользования. Кроме того, предлагается ограничить сферу действия, увеличить срок действия отдельных разрешений, а также установить возможность осуществления хозяйственной деятельности на основании представления декларации без получения документа разрешительного характера.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»