• Посилання скопійовано

Діє Закон про скорочення кількості дозвільних документів

Набув чинності Закон №1193-VII про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру, прийнятий Верховною Радою 9 квітня

Діє Закон про скорочення кількості дозвільних документів

Законом предусмотрена отмена значительной части разрешений, в частности, в сфере обращения с отходами и агрохимикатами, хранения зерна, использования водных ресурсов, ввоза радиоэлектронных средств общего пользования.

Кроме того, ограничена сфера действия, увеличен срок действия отдельных разрешений, а также установлена возможность осуществления хозяйственной деятельности на основании представления декларации без получения документа разрешительного характера.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»