• Посилання скопійовано

Ліцензія на торгівлю алкоголем і тютюном оплачується поквартально

Плата за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами справляється щоквартально рівними частинами

Ліцензія на торгівлю алкоголем і тютюном оплачується поквартально

Миндоходов ответило на вопрос, может ли субъект хозяйствования заплатить за лицензию на право розничной торговли алкогольными напитками и табачными изделиями за год.

Налоговики считают, что производить оплату за весь период действия лицензии нельзя, поскольку Законом № 481/95-ВР предусмотрено, что плата за лицензии на право розничной торговли алкогольными напитками и табачными изделиями взимается ежеквартально равными частями и зачисляется в местные бюджеты согласно действующему законодательству.

После осуществления оплаты субъекту хозяйствования необходимо предоставить контролирующим органам лицензию для внесения информации об уплате очередного ежеквартального платежа. Такая информация вносится на основании заявления произвольной формы и копии платежного документа.

С таким разъяснением Миндоходов можно ознакомиться в системах ЛІГА:ЗАКОН.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»