• Посилання скопійовано

Строк видачі дозволу на спецводокористування - не більше місяця

Дозволи на спеціальне водокористування видаються за клопотанням водокористувачів з обґрунтуванням потреби у воді

Строк видачі дозволу на спецводокористування - не більше місяця

Мінекономрозвитку у листі від 20.08.2014 р. №3622-08/28849-03 розглянуло лист щодо деяких проблемних питань під час видачі дозволу на спеціальне водокористування, та повідомило наступне.

Дозвіл на спеціальне водокористування видається:

- Радою міністрів АР Крим, обласними, Київською, Севастопольською міськими державними адміністраціями – у разі використання води водних об’єктів загальнодержавного значення;

- органом виконавчої влади АР Крим з питань охорони навколишнього природного середовища, обласними, Київською та Севастопольською міськими радами за погодженням із Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською, Севастопольською міськими державними адміністраціями – у разі використання води водних об’єктів місцевого значення.

Строк видачі дозволу на спеціальне водокористування або надання письмового повідомлення про відмову в його видачі становить не більше 30 календарних днів з дня надходження на розгляд заяви та відповідних документів.

Відповідно до Закону про дозвільну систему відмова у видачі документа дозвільного характеру за підставами, не передбаченими законами, не допускається.

Дозволи на спеціальне водокористування видаються за клопотанням водокористувачів з обґрунтуванням потреби у воді.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»