• Посилання скопійовано

Оновлено порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення виклала у новій редакції Положення про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги

Оновлено порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення рішенням від 06.11.2014 р. №1187 внесла зміни до Положення про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги.

Так, суб'єкт господарювання, який має на меті отримати ліцензію провайдера програмної послуги, або провайдер програмної послуги, який має на меті продовжити ліцензію провайдера програмної послуги, подає до Нацради заяву про видачу (продовження) ліцензії провайдера програмної послуги, до якої додаються:

- копії завірених у встановленому законодавством порядку установчих документів;

- документи, які підтверджують придбання та право на розповсюдження (ретрансляцію) програм іншого мовника;

- загальна концепція пакетування (перелік) програм, придбаних для ретрансляції. Перелік телерадіопрограм не повинен містити програми, ретрансляція яких є обмеженою відповідно до вимог законодавства України;

- копія повідомлення про включення суб'єкта господарювання до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій або копія угоди з оператором телекомунікацій на надання послуг з технічного обслуговування та експлуатації багатоканальної телемережі та копія ліцензії оператора на відповідний вид діяльності НКРЗІ (у разі якщо оператором телекомунікацій є інший суб'єкт господарювання).

Заява про видачу ліцензії провайдера програмної послуги розглядається і рішення щодо неї приймається у місячний строк з дня її надходження до Національної ради.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»