• Посилання скопійовано

Ліцензія - без довідки ДФС

У видачі ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами відбулись деякі спрощення

Ліцензія - без довідки ДФС

Закон України від 28.12.2014 р. № 71-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи)» вніс зміни щодо порядку видачі ліцензії на імпорт, експорт, оптову і роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

У видачі ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами відбулись деякі спрощення, а саме скасовано довідку органів ДФС про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів.

У заяві про видачу ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями додатково тепер зазначаються:

- адреса місця торгівлі;

- перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, та дата початку їх обліку у органах державної фіскальної служби.

Джерело: ДФС у Тернопільській області

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»