• Посилання скопійовано

Для одержання дозволу на спецводокористування слід подати заяву

Держпідприємництво роз’яснило порядок видачі дозволу на спеціальне водокористування

Для одержання дозволу на спецводокористування слід подати заяву

На сьогодні, Водним кодексом України передбачено необхідність одержання дозволу на спеціальне водокористування, проте не встановлено переліку документів, необхідних для одержання такого дозволу.

Відповідно до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», видача (переоформлення, видача дублікатів, анулювання) дозвільних документів, оформлених регіональними та місцевими дозвільними органами, здійснюється в дозвільному центрі державним адміністратором за принципом організаційної єдності.

Суб’єкт господарювання або уповноважена ним особа подає державному адміністратору заяву за встановленою формою. Держадміністратор повинен прийняти заяву від суб’єкта та передати її до дозвільного органу.

Таким чином, оскільки для одержання дозволу на спеціальне водокористування не визначено чіткого переліку документів, підприємцям слід подавати лише заяву.

Додатково >>> 

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»