• Посилання скопійовано

Оновлено порядок видачі ліцензій на деякі види діяльності

Внесено зміни до Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, на здійснення окремих видів госпдіяльності

Оновлено порядок видачі ліцензій на деякі види діяльності

НКРЕКП постановою від 22.01.2015 р. №59 затвердила зміни до Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, на здійснення окремих видів господарської діяльності.

Змінами, зокрема, уточнено, що у заяві про видачу ліцензії повинні міститися такі відомості про суб'єкта господарювання - заявника:

- найменування, місцезнаходження, банківські реквізити, ідентифікаційний код - для юрособи;

- прізвище, ім'я, по батькові, дані паспорта громадянина України (серія, номер паспорта, ким і коли виданий, місце проживання), реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізосіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті);

- вид господарської діяльності, на провадження якого заявник має намір одержати ліцензію.

Крім цього, з Інструкції виключено положення щодо продовження дії ліцензії.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»