• Посилання скопійовано

Відкрито доступ до бази спецдозволів на видобування корисних копалин

Мінприроди відкрило доступ до даних про власників спецдозволів на видобування корисних копалин, а також до інформації про стан розгляду Заявок на отримання спецдозволів на коритування надрами

Відкрито доступ до бази спецдозволів на видобування корисних копалин

Міністерство екології та природних ресурсів продовжує втілювати стандарт прозорості в надрокористуванні. Наступним кроком стало відкриття  Мінприроди інформації про вартість спеціальних дозволів на користування надрами та придбаної надрокористувачами геологічної інформації, що були продані в останні роки. Таку інформацію тепер можна знайти за посиланням >>>

Також у вільному доступі відтепер можна знайти інформацію про стан розгляду Заявок на отримання спецдозволів на коритування надрами. Тепер кожен зацікавлений надрокористувач або просто громадянин України зможе не лише дізнатися про те яка заявка на якій стадії розгляду знаходиться, а й отримати уявлення про осбяги і ефективність роботи Державної геологічної служби України.

Зазначені зміни – лише перші кроки на шляху до очищення надрокористування в Україні. 

Джерело: Прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»