• Посилання скопійовано

Місця провадження госпдіяльності можуть бути зазначені у заяві про отримання ліцензії

Інформація про місця провадження господарської діяльності може міститися в заяві про отримання ліцензії або в документах, що додаються до заяви

Місця провадження госпдіяльності можуть бути зазначені у заяві про отримання ліцензії

Держрегуляторна служба у листі  від 15.09.2015 р. №685 зазначила, що до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців відповідно до кожного суб'єкта господарювання вносяться, зокрема, відомості про місця та засоби провадження ліцензіатом виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню, подання яких органу ліцензування передбачено ліцензійними умовами.

Місцем провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню, є об'єкт (приміщення, будівля, земельна ділянка та/або територія), у межах якого провадиться цей вид господарської діяльності або який використовується у його провадженні (може збігатися з місцезнаходженням суб'єкта господарювання).

На думку Держрегуляторної служби, інформація про місця провадження господарської діяльності може міститися в заяві про отримання ліцензії, зміст та форма якої має бути встановлена відповідними Ліцензійними умовами, або в документах, що додаються до заяви про отримання ліцензії (наприклад, відомості або інформація, складені та підписані безпосередньо здобувачем ліцензії).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»