• Посилання скопійовано

Мін’юст підкоригував вимоги до написання найменувань деяких юросіб

Внесено зміни до Вимог щодо написання найменування юридичної особи або її відокремленого підрозділу

Мін’юст підкоригував вимоги до написання найменувань деяких юросіб

Мін’юст наказом від 07.07.2014 р. №1067/5 вніс зміни до Вимог щодо написання найменування юридичної особи або її відокремленого підрозділу. Зокрема, відтепер:

- власна назва громадського об'єднання може містити слово "асоціація";

- у найменуванні спортивної федерації зазначається вид спорту, розвитку якого вона сприяє, а у найменуванні спортивної федерації інвалідів зазначається відповідна вада здоров'я;

- у назвах юросіб, які не мають статусу оператора державних лотерей або розповсюджувача державної лотереї, забороняється використання слова "лотерея" та словосполучень "державна лотерея", "національна лотерея", "українська лотерея" у будь-яких відмінках і контекстах;

- навчальний заклад повинен мати власну назву, в якій обов'язково вказується його тип (дитячий садок, школа, гімназія, ліцей, колегіум, коледж, інститут, консерваторія, академія, університет тощо) та організаційно-правова форма.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»