• Посилання скопійовано

Визначено, як проводитиметься держреєстрація договорів комерційної концесії

Затверджено Порядок державної реєстрації договорів комерційної концесії (субконцесії)

Визначено, як проводитиметься держреєстрація договорів комерційної концесії

Мін'юст наказом від 29.09.2014 р. №1601/5 затвердив Порядок державної реєстрації договорів комерційної концесії (субконцесії).

Порядком визначається процедура державної реєстрації договору комерційної концесії, договору про внесення змін до цього договору та договору про його розірвання, внесення про це записів до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізосіб - підприємців, а також внесення до Реєстру запису про скасування/визнання недійсною державної реєстрації договору комерційної концесії, договору про внесення змін до цього договору та договору про його розірвання, скасування/визнання недійсним договору комерційної концесії, договору про внесення змін до цього договору та договору про його розірвання, розірвання договору комерційної концесії на підставі судового рішення, що набрало законної сили.

Державна реєстрація договору комерційної концесії, проводиться державним реєстратором юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців в Реєстрі незалежно від місцезнаходження/місця проживання сторін договору у такому порядку:

1) прийняття документів;

2) перевірка комплектності документів, що подаються для державної реєстрації договору комерційної концесії, та повноти відомостей, що вказані в заяві про державну реєстрацію договору комерційної концесії;

3) реєстрація заяви у базі даних Реєстру;

4) перевірка документів, що подаються для державної реєстрації договору комерційної концесії;

5) внесення запису до Реєстру про державну реєстрацію договору комерційної концесії, договору про внесення змін до цього договору, договору про його розірвання або відмову в її проведенні;

6) видача витягу з Реєстру про державну реєстрацію договору.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»