• Посилання скопійовано

Аудитори із зони АТО безкоштовно отримають нові свідчення

Аудиторська палата України прийняла рішення направлене на спрощення діяльності суб’єктам аудиторської діяльності, які змінили адресу місцезнаходження із зони проведення АТО

Аудитори із зони АТО безкоштовно отримають нові свідчення

Аудиторська палата України з огляду на складну ситуацію, що склалася внаслідок проведення антитерористичної операції (АТО) на Сході нашої Батьківщини прийняла рішення направлене на спрощення діяльності суб’єктам аудиторської діяльності, які змінили адресу місцезнаходження із зони проведення антитерористичної операції.

Відповідно до рішення АПУ № 303/3.1 від 27 листопада 2014 року Секретаріат АПУ здійснюватиме видачу нових свідоцтв про включення до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів суб’єктам аудиторської діяльності, які змінили адресу місцезнаходження із зони проведення антитерористичної операції, без стягнення плати, передбаченої пунктом 2.13 Порядку ведення Реєстру.

Джерело: Аудиторська палата України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»