• Посилання скопійовано

Яценюк відсторонив керівництво Фіскальної служби

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк розпорядився розпочати службове розслідування проти керівництва Фіскальної служби і відсторонити його від виконання обов'язків

Яценюк відсторонив керівництво Фіскальної служби

Про це він заявив у ході селекторної наради в Державній фіскальній службі.

Також прем'єр закликав президента Петра Порошенка провести чищення корупціонерів в Генпрокуратурі і СБУ, а також доручив МВС провести внутрішнє розслідування і кадрові чистки.

"Я приймаю рішення про початок службового розслідування щодо діяльності Державної фіскальної служби, це стосується керівника служби, заступник керівника - начальника податкової міліції та заступника керівника - начальника митниці. На час розслідування уряд усуває керівництво служби від обов'язків", - сказав він.

На час службового розслідування буде діяти комісія, яка буде розслідувати корупційні факти.

"Я звертаюся до бізнесу. Допоможіть мені, і я допоможу вам. Мені потрібні конкретні факти зловживань. Протягом 2 тижнів уряд буде працювати для встановлення фактів зловживань у ДФС", - зазначив Яценюк.

Він додав, що керівництву ДФС під час службового розслідування буде надана можливість довести свою ефективність, і якщо така ефективність доведена не буде, то уряд прийме відповідні кадрові рішення.

Службове розслідування, розпочате проти вищого керівництва Державної фіскальної служби, стало несподіванкою для керівника відомства Ігоря Білоуса.

"Зараз ще раз переваримо всю інформацію і будемо розбиратися", - сказав Білоус про свої подальші плани.

На питання, чи було рішення уряду про початок службового розслідування несподіваним для нього, він відповів:

"У нас зараз такі часи, що всі несподівано".

Відеокоментар Голови ДФС України Ігоря Білоуса >>>

На підставі: Українська правда

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»