• Посилання скопійовано

Уряд схвалив законопроект про держслужбу

Уряд розглянув та схвалив проект закону про державну службу та службу в органах місцевого самоврядування

Уряд схвалив законопроект про держслужбу

Про це повідомила Міністр Кабінету Міністрів Ганна Онищенко.

За словами Міністра, це абсолютно новий законопроект, який було розроблено на основі спільної роботи Національного агентства з питань державної служби, Міністерства юстиції, Секретаріату Кабінету Міністрів із залученням громадськості та міжнародних експертів.

«Даний закон передбачає абсолютно новий порядок формування корпусу державних службовців, - наголосила Ганна Онищенко. -  Це лише конкурсні процедури, це зрозуміла система оплати праці, а також система стимулювання, заохочення державних службовців та притягнення до відповідальності».

Окрім цього, законопроектом передбачено формування комісії з питань вищого корпусу державної служби, яка має проводити конкурси на посади вищих керівників державної служби.

«Даний законопроект буде направлено найближчим часом до Верхової Ради і ми маємо сподівання, що він буде підтриманий у Парламенті», - зазначила Ганна Онищенко.

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»