• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект щодо порядку формування облікового ідентифікатора

Оприлюднено проект наказу Мінфіну "Про затвердження Порядку формування облікового ідентифікатора та надання довідки про обліковий ідентифікатор та форми такої довідки"

Оприлюднено проект щодо порядку формування облікового ідентифікатора

На виконання вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Міністерство фінансів України повідомляє про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку формування облікового ідентифікатора та надання довідки про обліковий ідентифікатор та форми такої довідки» (далі – проект Наказу).

Проект Наказу та аналіз його регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Міністерства.

Проект Наказу спрямований на реалізацію положень Закону в частині упорядкування формування облікового ідентифікатора, який буде присвоюватися внесеній до Єдиної інформаційної системи інформації щодо взяття на облік суб’єкта первинного фінансового моніторингу, та надання довідки про обліковий ідентифікатор.

Проектом Наказу пропонується затвердити Порядок формування облікового ідентифікатора та надання довідки про обліковий ідентифікатор, а також форму довідки про обліковий ідентифікатор (далі – Порядок).

Порядком пропонується визначити:

- правила формування облікового ідентифікатора;

- правила надання довідки про надання облікового ідентифікатора;

- форму листа-звернення щодо отримання довідки про обліковий ідентифікатор.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань стосовно змісту регуляторного акта надавати протягом 1 місяця від дня оприлюднення проекту наказу за такими адресами:

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, е-mail: maksymenko@minfin.gov.ua;

Державна регуляторна служба України, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, е-mail: www.dkrp.gov.ua

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»