• Посилання скопійовано

ДФС зобов'язали вжити заходів для погашення податкової заборгованості перед бюджетом

Арсеній Яценюк доручив податківцям вжити заходів по погашенню податкової заборгованості перед бюджетом

ДФС зобов'язали вжити заходів для погашення податкової заборгованості перед бюджетом

В понеділок, 17 серпня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк провів зустріч із головою Державної фіскальної служби Романом Насіровим і доручив йому вжити невідкладних заходів по погашенню податкової заборгованості перед бюджетом.

Глава Уряду зазначив, що загальний податковий борг всіх суб'єктів підприємницької діяльності перед державним бюджетом складає 55 мільярдів гривень. При цьому реструктуризація податкової заборгованості можлива тільки по тим компаніям, які здатні виплатити цей борг і мають тимчасову кризу ліквідності. І виключно на умовах, визначених законом.

Прем’єр-міністр перерахував чіткі умови, при яких може здійснюватися реструктуризація заборгованості: «За умови сплати 36% річних по реструктуризованому податковому боргу, чітким графіком погашення платежів та обов’язковим накладенням податкової застави на активи відповідного платника податку до моменту повного погашення боргів перед бюджетом».

Прем’єр-міністр доручив голові ДФС провести зустрічі з усіма найбільшими боржниками перед державним бюджетом України та довести позицію Уряду.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»