• Посилання скопійовано

Кабмін запроваджує публічну звітність Держказначейства

З 15 вересня Державна казначейська служба звітуватиме “за кожну копійку, яка витрачається з Державного бюджету”, - Яценюк

Кабмін запроваджує публічну звітність Держказначейства

Із 15 вересня Уряд України запроваджує публічне звітування Державної казначейської служби “за кожну копійку, яка витрачається з Державного бюджету”, - заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у “10 хвилинах” в неділю, 6 вересня.

Також Глава Уряду повідомив, що з наступного року запроваджується проект «Відкритий бюджет»“де кожен громадянин України зможе отримати інформацію про те, хто і скільки заплатив податків і куди кожна державна копійка пішла, як в державному бюджеті, так і в кожному місцевому бюджеті”.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»