• Посилання скопійовано

«Е-data» відкриває модуль «Службовий кабінет»

Відсьогодні розпорядники й одержувачі бюджетних коштів можуть через «Службовий кабінет» подавати інформацію на веб-портал «Є-Дата»

«Е-data» відкриває модуль «Службовий кабінет»

В понеділок, 26 жовтня, з 10.00 на порталі «Є-Дата» (e-data.gov.ua) запрацює другий модуль проекту – "Службовий кабінет". Міністерство фінансів продовжує проваджувати революційну IТ-платформу, яка дозволяє зробити більш прозорим використання державних коштів.

Зокрема, з понеділка відкрито доступ до робочих кабінетів, посередництвом яких розпорядники та одержувачі бюджетних коштів зможуть розкривати інформацію про їх використання, яка, відповідно до Закону України «Про відкритість використання публічних коштів», має бути оприлюднена не пізніше 4 листопада поточного року.

Усі інструкції та роз’яснення щодо отримання електронних ключів, реєстрації кабінетів та правил заповнення форм звітності буде розміщено безпосередньо на порталі e-data.gov.ua, а також на сторінці проекту в мережі Facebook .

З додатковими питаннями можна звертатися через форму зворотнього зв’язку на сайті, за електронною адресою e-data@minfin.gov.ua або через сторінку проекту у Facebook

Джерело: «Е-data»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»