• Посилання скопійовано

Нацкомфінпослуг інформує про можливість подавати електронні звернення

Тепер є можливість подавати письмові звернення не тільки особисто, через уповноважену особу, або поштовим відправленням, а й за допомогою електронного зв'язку з використанням мережі інтернет

Нацкомфінпослуг інформує про можливість подавати електронні звернення

Нацкомфінпослуг нагадує, що завтра, 28 жовтня, набирає чинності Закон № 577-VIII.

Згідно з внесеними змінами передбачається, що письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв'язку (електронне звернення).

У такому зверненні має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги, електронна поштова адреса, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв'язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.

Відповідь на електронне звернення, по якому прийняте відповідне рішення, відправляється письмово, на поштову адресу, яка була вказана в електронному листі. Терміни опрацювання електронних звернень такі ж самі, як і письмових звернень, та визначені в Законі України "Про звернення громадян."

Своє звернення до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг Ви можете направити на електронну адресу: zvernenya@nfp.gov.ua

На підставі: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»