• Посилання скопійовано

Служба зайнятості скорочує 12% співробітників

Вже незабаром розпочнеться реформа створення Національного агентства зайнятості. Для підвищення продуктивності діяльності і зменшення видатків було прийнято рішення про скорочення чисельності працівників

Служба зайнятості скорочує 12% співробітників

До кінця 2015 року з метою підвищення ефективності роботи, оптимізації та економії адміністративно-господарських видатків державна служба зайнятості проведе скорочення чисельності працівників на 1690 осіб.

Про це повідомив заступник голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Андрій Вишняк.

“Вже незабаром розпочнеться реформа служби зайнятості та створення Національного агентства зайнятості. В основу роботи нової структури буде покладено принцип роботи найуспішніших компаній світу. Наразі проводиться аналіз ефективності роботи служби на всіх рівнях, по всіх регіонах України. Для підвищення продуктивності діяльності і зменшення видатків було прийнято рішення про скорочення чисельності працівників. Це близько 12% від загальної кількості співробітників”, – заявив А. Вишняк.

За його словами, апарат обласних центрів зайнятості буде скорочено на 12%, апарат базових центрів зайнятості – від 4% до 15%. Скорочення також торкнеться і Центрального апарату, де, враховуючи минулорічні скорочення, до кінця поточного буде вивільнено 16% працівників.

Нагадаємо, 20 липня 2015 року Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час засідання колегії Міністерства соціальної політики заявив про необхідність реформування ДСЗ у Національне агентство зайнятості. За словами Міністра соцполітики Павла Розенка, нова структура не тільки надаватиме послуги громадянам щодо пошуку роботи, перенавчання чи підвищення кваліфікації, а й об'єднає свої зусилля з недержавним сектором, який також здійснює пошук роботи. Запропоновані новації, запевнив Розенко, у вигляді законопроекта будуть внесені у Верховну Раду.

Джерело: Державна служба зайнятості

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»