• Посилання скопійовано

Кабмін розпорядився створити Університет державної фіскальної служби

Кабмін погодився з пропозицією Міністерства освіти і науки та ДФС створити Університет державної фіскальної служби України

Кабмін розпорядився створити Університет державної фіскальної служби

Кабмін погодився з пропозицією Міністерства освіти і науки та ДФС щодо утворення Університету державної фіскальної служби України, реорганізувавши шляхом злиття Національний університет ДПСУ, Державний науково-дослідний інститут митної справи, Науково-дослідний інститут фінансового права з віднесенням його до сфери управління ДФС.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 11.11.2015 р. №1184-р.

Реорганізація зазначених установ і закладу здійснюється в межах бюджетних асигнувань, передбачених Державній фіскальній службі.

Студенти Національного університету ДПСУ продовжать навчання в Університеті державної фіскальної служби України.

Державній фіскальній службі доручено затвердити у двомісячний строк статут, структуру та штатний розпис новоутвореного вищого навчального закладу і здійснити інші заходи щодо його матеріально-технічного та кадрового забезпечення, а також заходи, пов'язані з реорганізацією.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»