• Посилання скопійовано

Інструкція з санітарного утримання приміщень СРСР наразі не втратила чинності

До прийняття відповідних актів законодавства України застосовуються акти законодавства Союзу РСР з питань, які не врегульовано законодавством України, за умови, що вони не суперечать законодавству

Інструкція з санітарного утримання приміщень СРСР наразі не втратила чинності

У листі від 14.01.2016 р. №225/4/4.5-ДП-16 Держпраці зазначає, що насьогодні  Інструкція з санітарного утримання приміщень та обладнання виробничих підприємств, затверджена Головним санітарно-епідеміологічним управлінням МОЗ СРСР від 31.12.66 р. №658-66, та постанова Комісаріату Праці СРСР від 20.09.23 р. не суперечать вимогам чинного законодавства, зокрема, статті 165 Кодексу законів про працю України та статті 8 Закону України "Про охорону праці".

При цьому Держпраці нагадало, що відповідно до Постанови ВРУ від 12.09.91 р. №1545-XII "Про порядок тимчасової дії на території України окремих актів законодавства Союзу РСР" до прийняття відповідних актів законодавства України на території республіки застосовуються акти законодавства Союзу РСР з питань, які не врегульовано законодавством України, за умови, що вони не суперечать Конституції і законам України.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»