• Посилання скопійовано

Сайт Держказначейства відновив роботу, платежі розблоковано

Держказначейство інформує, що система система електронного адміністрування ПДВ та акцизних накладних, а також система зарахування митних платежів, уже працюють в штатному режимі

Сайт Держказначейства відновив роботу, платежі розблоковано

Офіційний сайт Державної казначейської служби України, який два дні було заблоковано в результаті професійної хакерської атаки, відновив роботу.

Як повідомили у прес-службі Міністерства фінансів, платежі Держказначейства також розблоковані, але в даний час перевірка в цьому напрямку триває.

Своєю чергою, Держказначейство також інформує, що система система електронного адміністрування ПДВ та акцизних накладних, а також система зарахування митних платежів, працюють в штатному режимі (від ред.)

Також уже відновлена робота офіційного сайту Мінфіну.

Нагадаємо, що невідомі хакери 6 грудня зламали сайт Державної казначейської служби України та Міністерства фінансів України. Більше тут>>

Згодом Мінфін повідомив, що в результаті атаки Держказначейство зазнавало певні труднощі з повноцінним проведенням платежів. Кабінет міністрів України виділив Міністерству фінансів і Державній казначейській службі 80 мільйонів гривень з резервного фонду на відновлення мережевого обладнання після хакерських атак на інтернет-ресурси відомств 6 та 7 грудня.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: УНІАН

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»