• Посилання скопійовано

Положення про митні декларації - у новій редакції

Внесено зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань державної митної справи

Положення про митні декларації - у новій редакції

Кабмін постановою від 06.08.2014 р. №304 вніс зміни до деяких своїх постанов з питань державної митної справи.

Зокрема, внесено зміни до Положення про митні декларації, якими уточено, що митна декларація на бланку єдиного адміністративного документа для декларування товарів, які переміщуються через митний кордон України декларантами, заповнюється на товари, митна вартість яких перевищує суму, еквівалентну 150 євро (до цього - 100 євро).

Крім цього, внесено зміни до постанови Кабміну від 18.01.2003 р. №93 "Про справляння плати за виконання митних формальностей митними органами поза місцем розташування митних органів або поза робочим часом, установленим для митних органів" та Порядку застосування заходів гарантування під час вивезення у митному режимі переробки за межами митної території товарів, продукти переробки яких обов'язкові до повернення на митну територію України і випуску у вільний обіг.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»