• Посилання скопійовано

В роботі Єнакіївської ОДПІ та деяких митниць в Луганську встановлено простій

У зв'язку з АТО призупинено роботу Єнакієвської ОДПІ та деяких митниць Луганщини

В роботі Єнакіївської ОДПІ та деяких митниць в Луганську встановлено простій

У зв'язку із проведенням антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей встановлено простій у роботі:

- Єнакієвської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Донецькій області (наказ ДФСУ від 22.08.2014 р. № 72);

 - митних постів Луганської митниці  "Красна Талівка" та "Луганськ-центральний", відділів митного оформлення "Луганськ-ліски" та "Луганськ-аеропорт" та митного посту "Харцизьк" Східної митниці Міндоходів (наказ ДФСУ від 22.08.2014 р. № 71).

Строк дії простою  - період з дня видання цих наказів і до закінчення дії обставин, які створюють загрозу життю і здоров’ю працівників територіальних органів Міндоходів.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»