• Посилання скопійовано

Код звiльнення вiд ввiзного мита та ПДВ для оборонної продукції - "164"

До внесення змiн до Класифiкатора звiльнень вiд сплати митних платежiв при ввезеннi товарiв на митну територiю України, при митному оформленнi оборонної продукції слiд застосовувати код - "164"

Код звiльнення вiд ввiзного мита та ПДВ для оборонної продукції - "164"

Державна фiскальна служба нагадала про звiльння вiд оподаткування ввiзним митом та ПДВ продукцiю оборонного призначення згiдно з Законом України "Про державне оборонне замовлення" за визначеними кодами згiдно з УКТЗЕД, при ввезеннi її на митну територiю України та постачаннi на митнiй територiї України.

До внесення змiн до Класифiкатора звiльнень вiд сплати митних платежiв при ввезеннi товарiв на митну територiю України, при митному оформленнi зазначеної категорiї товарiв слiд застосовувати код звiльнень вiд сплати ввiзного мита та податку на додану вартiсть - "164" (Лист ДФСУ від 18.09.2014 р. №4878/7/99-99-19-04-01-17).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»