• Посилання скопійовано

ДФСУ спростовує інформацію щодо заборони перетину кордону з Кримом

Інформація про те, що українські митники не випускають громадян до Криму через кредитні зобов’язання, борги тощо, не відповідає дійсності

ДФСУ спростовує інформацію щодо заборони перетину кордону з Кримом

У зв’язку з поширенням деякими ЗМІ інформаціі про те, що українські митники не випускають громадян до Криму через кредитні забов’язення, борги тощо, ДФС офіційно заявляє, що дана інформація не відповідає дійсності.

Наголошуємо, що митні органи ДФС здійснюють митний контроль та виконують митні процедури щодо товарів, транспортних засобів комерційного призначення, що переміщуються через митний кордон України.

Прийняття рішень щодо тимчасової відмови особі у перетині державного кордону на підставі невиконання договірних чи інших зобов’язань не належить до повноважень митних органів Державної фіскальної служби України.

Здійснення паспортного контролю, перевірка відповідних документів у фізичних осіб, які перетинають державний кордон України, тимчасове затримання громадян віднесено до компетенції підрозділів Державної прикордонної служби України.

З особливостями переміщення громадянами товарів через адміністративний кордону з ВЕЗ «Крим» можна ознайомитися тут >>>

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»