• Посилання скопійовано

Для отримання дозволу на переміщення товарів в зону АТО необхідно надати заяву

Заява відповідного зразка подається у письмовій формі за визначеними адресами та дублюється на електронну адресу ГМУОЗ АТО ДФСУ

Для отримання дозволу на переміщення товарів в зону АТО необхідно надати заяву

ДПІ у Печерському районі ГУ ДФС у м. Києві повідомляє, що Наказом Антитерористичного центру при Службі безпеки України (керівник Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей) від 22.01.2015 р. № 27 затверджено Тимчасовий порядок контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів вздовж лінії зіткнення у межах Донецької та Луганської областей.

Відповідно до п 8.1 Розділу УШ Тимчасового порядку громадянин (власник або уповноважена ним особа), який має намір ввезти або вивезти вантаж (товар), крім гуманітарної допомоги (продукти харчування, одяг, взуття, ліки, предмети гігієни тощо) та вугільної продукції (код за УКТЗЕД (на рівні 4 знаків): 2701 - вугілля кам’яне, антрацит, брикети, котуни та аналогічні види твердого палива, одержані з кам’яного вугілля; 2704 - кокс, напівкокс з кам’яного вугілля), до/з тимчасово неконтрольованих територій повинен звернутись з відповідною заявою до Головного міжрегіонального управління оперативного забезпечення зони проведення антитерористичної операції Державної фіскальної служби України (ГМУОЗ АТО ДФСУ), представники якого знаходяться у таких населених пунктах:

  • 04053, м. Київ, Львівська площа, 8 (ДФС України);
  • 84313, м. Краматорськ, бульв. Машинобудівників, 22 (ДПІ у м. Краматорськ ГУ ДФС України у Донецькій області);
  • 87526, м. Маріуполь, вул. 130-ї Таганрозької дивізії, 114 (ГУ ДФС України у Донецькій області);
  • 93113, м. Лисичанськ, вул. Свердлова, 347 (ДПІ у м. Лисичанськ ГУ ДФС України у Луганській області), а також за місцем розташування визначених вантажних КПВВ.

Заява відповідного зразка подається у письмовій формі за визначеними адресами та дублюється на електронну адресу ГМУОЗ АТО ДФСУ: ato@sfs.gov.ua.

Заяви, оформлені з порушенням, до розгляду не приймаються.

Органи ДФС за місцем реєстрації СГД вказані заяви не приймають та не розглядають. Наявні в роботі заяви на отримання дозволів на перевезення вантажу (товарів) до/або з неконтрольованої території місцеві органи ДФС повинні направити на розгляд до ГМУОЗ АТО ДФСУ.

Джерело: ДПІ у Печерському районі м.Києва

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»