• Посилання скопійовано

Уряд ввів тимчасову заборону на переміщення вантажів до Криму

За ініціативою Арсенія Яценюка Уряд тимчасово забороняє переміщення вантажних потоків на адміністративному кордоні між Україною і Кримом

Уряд  ввів тимчасову заборону на переміщення вантажів до Криму

Відповідне рішення було ухвалене в понеділок, 23 листопада, на позачерговому засіданні Уряду.

Арсеній Яценюк доручив Кабінету Міністрів на чолі з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, відповідно до закону, підготувати проект розпорядження Уряду про конкретний перелік товарів, робіт і послуг, які можуть постачатися до Автономної Республіки Крим, і ввести відповідний перелік товарів.

«Для того, щоби такий перелік товарів відповідав інтересам України в першу чергу, пропоную залучити Меджліс кримськотатарського народу до того, щоби таке рішення враховувало інтереси в тому числі нашого братнього кримськотатарського народу», - підкреслив Глава Уряду.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»