• Посилання скопійовано

Занижено податкове зобов’язання: куди перераховувати доплату митних платежів?

На який рахунок (митниці ДФС або безпосередньо до держбюджету) платник податків має перерахувати доплату митних платежів у разі самостійного виявлення факту заниження податкового зобов’язання? Консультує ДФС

Занижено податкове зобов’язання: куди перераховувати доплату митних платежів?

ДФС в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (підкатегорія 210.08) наголошує, що платник податків здійснює доплату митних платежів у разі самостійного виявлення факту заниження податкового зобов’язання до Державного бюджету України.

Водночас для уточнення реквізитів бюджетних рахунків, на які необхідно перерахувати суму доплати митних платежів, платник податків може звернутися до органу доходів і зборів, яким буде оформлюватися аркуш коригування, для отримання відповідної інформації.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»